new11.png

Nikmati diskaun hebat dan dapatkan ganjaran untuk setiap pembelian yang anda buat.

 

Sertai Pemberian Triple Bonanza kami untuk memenangi baucar pulangan tunai eksklusif dan ganjaran tanpa had bersama kami! Hanya sah untuk pengguna kali pertama apabila anda memuat turun aplikasi NeuXP di Google atau Apple Store.

Asset 10.png

Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut tentang bagaimana anda boleh menjadi pemenang kami yang seterusnya!

 

*Kami mungkin akan menghubungi anda untuk mengumpulkan maklum balas tentang pengalaman anda agar kami dapat terus menambah baik dan berkhidmat dengan lebih baik. Hubungi kami pada bila-bila masa melalui support@neuxp.com.

new2.png

Belanja sekurang-kurangnya RM50 dalam satu transaksi, dan anda akan layak secara automatik untuk cabutan bertuah kami! Berpeluang memenangi baucar RM5, RM10, RM20 dan RM50 untuk pembelian seterusnya!

new3.png

Nikmati potongan RM10 apabila anda membelanja sekurang-kurangnya RM100 apabila menggunakan aplikasi kami. Masukkan kod promosi WELCOME10 sebelum anda mendaftar keluar untuk menikmati rebat ini serta-merta!

new4.png

Keahlian perkhidmatan pembantu peribadi XPlore+ percuma – Tiada masa untuk menempah tiket anda? Biarlah kami membuat kerja! Berbelanja minimum RM500 dengan kami dan nikmati perkhidmatan premium dan peribadi kami selama setahun, secara percuma!

new4.png

Terma dan Syarat Kempen

1. Pengguna mesti melakukan semua transaksi dalam satu resit. Gabungan beberapa resit berlainan tidak dibenarkan.

 

2. Semua jumlah baucar cabutan bertuah diambil secara rawak untuk setiap pemenang, dan semua keputusan yang dibuat oleh penganjur adalah muktamad.

 

3. Semua pemenang cabutan bertuah akan dimaklumkan melalui WhatsApp, atau e-mel, dan pemenang perlu membalas penganjur dalam masa 48 jam untuk menuntut hadiah mereka. Sekiranya penerima gagal menjawab dalam masa yang ditetapkan, pihak penganjur berhak memilih pemenang lain.

 

4. XPlore+ ialah perkhidmatan tambahan dalam bentuk pembantu peribadi maya yang disediakan secara eksklusif oleh NeuXP. Perkhidmatan ini termasuk tempahan tiket pusat tarikan bagi pihak pengguna. Pengguna masih perlu membuat pembayaran sendiri, dan wakil perkhidmatan pembantu peribadi akan menghantar kod QR kepada pengguna apabila pembelian berjaya. Apabila memasuki pusat tarikan, pengguna mesti memancarkan kod QR.

 

5.  Tarikh kempen berlangsung dari 25 Julai 2022 - 31 Ogos 2022.

Sebarang pertanyaan?

Hubungi kami di support@neuxp.com dan kami akan membalas anda secepat mungkin!